World Vision ja tähdet - Tiistai 12.11.2019

World Vision ja tähdet -illassa esiintyvät Robinin lisäksi Ellinoora, Jannika B, Suvi Teräsniska, Ilta sekä Saara Aalto. Kaksituntisen shown juontaa näyttelijä ja Suomen World Visionin lähettiläs Riku Nieminen. Kokonaisuutta rytmittää Sami Pitkämön johtama orkesteri.

 

Konsertin tarkoituksena on hankkia kummeja kehitysmaiden lapsille, jotta he saavat koulutuksen ja terveydenhoidon kautta mahdollisuuden parempaan elämään. Suomen World Visionin Lasten oikeuksien lähettilääksi vuonna 2015 liittynyt Robin Packalen esiintyy showssa jo kolmatta kertaa.

 

- Harvalla lapsella on mahdollisuus käydä koulua ja elää normaalia lapsen elämää. Kaikilla lapsilla pitäisi olla oikeus myös leikkiin ja iloon. Haluan tukea työtä, joka mahdollistaa lapsille nuo perusoikeudet, Packalen kommentoi.

 

Suomen World Vision on itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Se auttaa suomalaisten tuella yli 500 000 lasta ja aikuista erityisesti terveyden, ravinnon, puhtaan veden, koulutuksen, toimeentulon sekä lasten suojelemisen osalta.

 

Konsertti televisioidaan ja esitetään Nelosella 13. joulukuuta klo 20.00.

 

Luvassa on erityinen konsertti, jonka tähtiloistoa kannattaa saapua todistamaan paikan päälle. Samalla yleisö pääsee tutustumaan TV-lähetyksen kulisseihin.