Pariisin Kevät - Perjantai 13.12.2019

Hei Kaikille,
Saapukaa ajoissa sillä konserttiin tulossa paljon ihmisiä. 
Ja nopeuttaaksesi sisäänpääsyä tapahtumaan, niin otathan lippusi ja henkilöllisyystodistuksesi jo valmiiksi esiin ovelle saapuessasi. Kiitos ja tervetuloa! 

Pariisin Kevät julkaisi 16.08.19 seitsemännen albuminsa nimeltään Reuna. Albumin on tuottanut Arto Tuunela ja Artturi Taira. Levyltä on aiemmin julkaistu singlet Tuuli, Liekki ja Onks se rakkautta. 
”Me haluttiin viedä musiikkia yhä pidemmälle, mitä tulee yhtäältä tiiviiseen ja vyöryävään pop-tunnelmaan ja toisaalta epäortodoksisiin kappalerakenteisiin. Me kuljettiin tietoisesti kauemmas sellaisesta orgaanisesta bändisoinnista – jos me koskaan sen tiiviissä ytimessä ollaan oltukaan. Avainsanoina yllätyksellisyys, immersiivisyys, havahtuminen, pakahtuminen.
Reuna on minun mielestäni hienoin albumimme. Toivon, että pidät siitä, mitä se tekee sinulle. Toivon, että pääset sisään. Toivon, että löydät jotain uutta. Toivon, että lohikäärme puhuu sinulle.” – Arto Tuunela
Pariisin Kevät on palkittu useilla jalometalleilla: yhtyeen vuonna 2007 julkaistu debyyttialbumi Meteoriitti, vuonna 2013 julkaistu Jossain on tie ulos sekä vuonna 2017 ilmestynyt albumi Kuume ovat ylittäneet kultalevyrajan sekä menestysalbumit Astronautti (2010) sekä Kaikki on satua (2012) ovat myyneet platinaa. Pariisin Kevät on Arto Tuunela, Artturi Taira, Ilari Kivelä, Antti Pouta ja Reko Aho.
Paikka: The Circus 
Pvm:  13.12.19
Ovet: 20:00
Ikäraja: +18v.
Ennakkolippu: 29€