Kotiteollisuus Esittää: 3 kovaa settiä! - Perjantai 26.04.2019

Keikan toisessa osuudessa kuullaan Kotiteollisuutta akustisena, ensimmäistä kertaa näin suurissa puitteissa. Tässä vaiheessa illan kokoonpanoon nousee myös Aaltonen (kitara, laulu). Neljästään Kotiteollisuus esittää kappaleita, joita kaikkia ei ole aikaisemmin kuultu yhtyeen keikoilla sähköisinäkään versioina.
Illan päättää isosti soiva nyky-sähköinen Kotiteollisuus. Setti luotaa bändin keskeisimmät kulmakivet ja todistaa sen, miksi bändi on yli 20 vuoden ikäisenä yksi Suomen merkittävimmistä rockyhtyeistä.

”Otto-Pelle Kusinen on taas ajankohtainen edessä olevien eduskuntavaalien takia. Hän on legendaarisin Kotiteollisuuden videoitten hahmoista, joka nousee ”Raskaat veet” -videossa mitättömyydestä Suomen presidentiksi graavilla teemallaan ”kaikki uuniin”. Video ja kappaleen sanoitus oli aikoinaan kannanotto perussuomalaisten jytkylle, eikä niistä ajoista mikään ole muuttunut. Samanlaisia pellejä on eduskunta täynnä ja tulee olemaan näidenkin vaalien jälkeen, joten ”Otto-Pelle Kusisen kosto” -tapahtuma voisi hyvinkin olla myöhässä pidetyt vaalivalvojaiset, ellei jopa virkaanastujaiset”, Hynynen kommentoi.

Paikka: The Circus
Osoite: Salomonkatu 1-3, 00100 Helsinki
Aika: pe 26.04.2019
Ovet: 21:00
Ikäraja: K18