PÄÄ KII, PERTTI KURIKAN NIMIPÄIVÄT, KIVESVETO GO GO, MODERNI ELÄMÄ - Lauantai 27.04.2013

Huikean suosion viime vuonna saavuttanut Pää Kii on rehellisellä ja tarttuvalla musiikillaan saanut puolelleen paljon muitakin kuin pelkästään punkin suurkuluttajia. Media huomioi bändin poikkeuksellisen laajasti ja bändin nimetön debyyttialbumi nimettiin vuoden parhaaksi julkaisuksi erittäin monessa paikassa. Bändi on myös ehdolla mm. Emma-gaalassa ja Nordic Music Prizessa. Harvoin on punkilla tuollaisia palkintoja haviteltu!

Toinen viimevuotinen ilmiö on Pertti Kurikan Nimipäivät, yhtye josta tehty dokumenttielokuva Kovasikajuttu on sulattanut sydämiä ympäri maailman ja syystäkin; neljä kehitysvammaista miestä soittavat rakastamaansa musiikkia ja sen ohella puhuvat suunsa puhtaaksi. Tästä ryhmästä niinsanotuilla “normaaleilla” ihmisilläkin on paljon opittavaa.

Illan avaavat kaksi hieman vähemmän huomiota saanutta bändiä, Kivesveto Go Go ja Moderni Elämä. Nämä bandit taitavat punk rockinsa siinä kuin nuo illan pari nimekkäämpääkin edustajaa. Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle ajoissa ja todistaa kuinka hemmetin hyvää musiikkia Suomessa valtavirran ulkopuolella tehdään!

KEIKKA:

PÄÄ KII, PERTTI KURIKAN NIMIPÄIVÄT, KIVESVETO GO GO, MODERNI ELÄMÄ

LA 27.4.2013, THE CIRCUS, Helsinki

Ovet: klo 20.00

 

LIPUT

Ennakkoon 12€, ovelta 14€ mikäli lippuja vielä jäljellä.

Ennakot: Tiketti www.tiketti.fi

Liput myyntiin ma 18.2.